4,500 kalóriás étrend

A testépítők és bárki, aki teljes mértékben elkötelezte magát a nagy mennyiségű izom elhelyezésében, napi 4,500 kalóriát kell fogyasztania. A Miraclesformen weboldal szerint a sok kalória fogyasztása gyakori étkezéshez szükséges, napi hat vagy több alkalommal. Annak érdekében, hogy szerezzen izomot, meg kell edzenie a súlyokkal is.

Jelentőség

A súlyod csak három dolog egyikét teheti: kimerülve, azonos vagy növekvő mértékben. A Gainmusclemass honlapja elmagyarázza, hogy a hardgainereknek, akik nehézséget okoznak az izomnak és súlyzóknak, meg kell enniük ezt az energiát, hogy megkezdhessék az izomszövet építését. Ha hardgainer vagy, és túl kevés kalóriát eszel, akkor súlyt helyezhet el, de elég gyorsan eltűnik.

Az étkezés elterjedése

Ha kiszélesíti ételeit, a szervezet folyamatosan táplálja a tápanyagokat, a Gainmusclemass szerint. Ha bizonyos élelmiszereket másikkal kíván helyettesíteni, győződjön meg róla, hogy a kiegészítések hasonló élelmiszerek. Például, ha úgy dönt, hogy a csirkét étkezésből, cserélje ki pulyka. Mindketten magas fehérjetartalmúak, így nem fogsz gyorsan megváltoztatni magad egy tápanyagon. Fontos, hogy egészséges ételeket fogyaszd, mert ez egy csomó táplálék, amelyet egy nap alatt le kell venni, és nem akarsz abból abrakozni.

Étkezés mérete

A Miraclesformen elmagyarázza, hogy a tej és a teljes kiőrlésű gabonapehelyből készült gabona jó állapotban van a reggelihez. Továbbá, ha komolyan fejti ki az izomot, akkor megvizsgálhatja a fehérje por felvételét, hogy segítsen hozzáadni a kalóriákat, és megkapja a szükséges fehérjét az izomtömeg építéséhez és fenntartásához. Fontos, hogy ezek az ételek egészségesek legyenek, attól függően, hogy hány ételt fogyasztanak. Ha hat ételt eszel, körülbelül 700 kalóriát kell fogyasztania étkezésenként, hogy megfeleljen a 4500 kalóriának. Győződjön meg róla, hogy az ételeid és az ételed meglehetősen kiegyensúlyozott, így az étkezés nem túl nagy, mint mások.

szempontok

Phano Paul Som, a Bodybuilding weboldalán versenyképes testépítő elmagyarázza, hogy naplót kell készítenie, és leírnia kell, hogy mit eszel és hogyan képzett, így ha nem elegendő nyereséget eredményez, akkor könnyebb lesz javítani Mi okozza. Továbbá a konzisztencia fontos a testépítés és az építőanyag tömege szempontjából. Ragaszkodnia kell a menetrendhez.

Figyelem

Ettől a sok ételből való étkezés mindenképpen kihívás lesz. Ezenkívül konzultálnia kell kezelőorvosával, mielőtt ezt a sok kalóriát felhasználná egy nap alatt. Győződjön meg róla, hogy egészséges ételeket eszik, és a felesleges szemétlerakás feltörése káros hatással lesz a célokra.