Borjú növeli az előnyöket

A borjúnövekedés népszerű erõs edzés. Teheti őket testtömeg-edzésként, csak a saját testtömegét használva a borjak edzésére vagy súlyzós edzésre súlyzókkal. A súlyzó és a boka súlya további ellenállást biztosít az izom erősítés céljából. Az új képzési formák megkezdése előtt keresse fel orvosát.

Borjú nő

A borjak emelésének helyes elvégzéséhez a fal melletti kezeivel szemben álljon a fal mellé, hogy támogassa és egyensúlyozhasson. Emelje fel az egyik lábát a földről, mutasson rá mögött. Növelje a másik lábát olyan magasra, amennyit csak tudsz. Hajtsa le a földre, ne engedje, hogy a sarka érintse meg a talajt az ismétlések között. Végezzen el egy 10-12 ismétlést. Váltson lábakat és végezzen egy beállítást a másik oldalon. Mindegyik lábon három láncot állítsunk be, váltakozva lábaidat, hogy az izmok helyreállítási időszakot kapjanak. A borravaló emelje ezt a beállítást, mielőtt ellenállna a gyakorlatnak.

Izmok dolgoztak

A borjak emelkedésének egyik előnye az izom erõssége. A borjú izmait a gasztro-cneemius és a soleus izmok képezik. A gasztroszkópja, a két izom nagyobb, a combcsont aljától az Achilles-ínig tart. Az öngyilkossága, amely a gasztroinémia alatt helyezkedik el, a sípcsont tetején kezdődik az alsó lábadban, és az Achilles-ínhez is kötődik. A borjú emelése nem csak megerősíti ezt a két izomot, hanem az alsó lábad meghatározását is, ami javítja a megjelenését.

Achilles Tendon rehabilitációja

A borjúnövekedést gyakran az Achilles-ín sérülések rehabilitációs gyakorlataként használják. Akár egy Achilles-szakadt, akár egy Achilles-íngyulladásról van szó, a gyomorégés és az izmos izmok erősítésével csökkentheti a stressz mennyiségét az Achilles-ínben, és segíthet meggyógyulni. Fontos társa a borjúnak, amikor az Achilles-sérülés rehabilitációja során a borjú nyúlik. Miután a borjával felemelte a falat, egyszerűen húzza ki az egyik lábát az Ön mögött, a sarkával a földre nyomva. Tartsa mindkét lábujját a fal felé, miközben előre hajolsz, és húzza ki az izmokat, amelyekkel csak a borjúemelést végezte.

Ugrás magasabbra

A kosárlabda, a pálya, a cheerleading és a gimnasztika résztvevői mindig arra törekszenek, hogy magasabbra ugorjanak. A borjúnövekedés egy válasz erre a küldetésre. Az erősebb gastrocnemius és soleus izmok megerõsítése a borjú emelõkkel növelheti a függõleges ugrást. A Sports Fitness Advisor weboldalának megfelelően egy borravalót is magában foglaló edzésprogram segítségével akár 12 hüvelyk is növelheti a függőleges szintjét. Ügyeljen arra, hogy a borjú izmokat ne vonzza a borjakkal. Vegyünk egy napot az egyes edzések között, hogy a borjak visszakaphassanak és újjáépíthessenek, erősebbé váljanak.