Diéta áfonyalé és normál áfonyalé

Az áfonyalé finom, de ízletes hozzáadás az étkezéshez étkezés kíséretében. Ez a gyümölcslé sok kalóriát tartalmaz, így választhat az étkezési áfonyalé-fajták közül. Mindkét típusú gyümölcslé táplálkozási értékének megértése segíthet eldönteni, hogy melyik az Ön számára.

A rendszeres áfonyaléval készült 1 csészés adag 116 kalóriát tartalmaz az 5 kalória egy csésze diéta áfonyaléjában. Szüksége van 8 8 oz-ra. Napi pohár vizet, hogy a testet hidratálja, és kicserélheti annak egy részét vagy egészét levével. Ne feledje, hogy minden 64 oz helyett. Rendszeres áfonyaléval 928 kalóriát ad a táplálkozásodnak, míg a diétás áfonyaléccel történő víz cseréje csak 40 kalóriát eredményez. Egyik gyümölcslé sem tartalmaz sok zsírt, bár a rendszeres áfonyalé már ennél valamivel nagyobb: 0,3 g a 0 g-mal szemben.

Naponta 225 – 325 g szénhidrátot kell fogyasztania számos testi funkcióhoz, beleértve az energiatermelést is. 1 csésze rendszeres áfonyaléjű juice 30,8 g-ot ad a macronutriensnek, de az étkezési áfonyalé sokkal kevesebbet tartalmaz: 2 g. Ez megkönnyíti a diétás áfonyaléta alacsony szénhidráttartalmú táplálék-étrendet. A gyümölcslé étrendjének fehérje nem tartalmaz fehérjét, de a rendszeres gyümölcslé 1 gramm. Napi 50-175 g fehérjét tartalmazzon étkezésben.

Az áfonyalé, mind az étrend, mind a rendszeres fogyasztása felszívja a C vitamint, amely fontos az Ön immunrendszeréhez és a bőr egészségi állapotához. A diéta áfonyalé 100 százalékát adja a napi ajánlott bevételnek, de a rendszeres áfonyalé 31 százalékát teszi ki a napi mennyiségnek. Az áfonyaléta C-vitamint csökkentheti az Alzheimer-kór kockázatát – a Journal of Biological Chemistry 2011. júniusi számában publikált tanulmány azt mutatja, hogy ha nem kap elég, ez a betegség későbbi évei kialakulásához vezethet. Míg beszéljen orvosával az áfonyalé-gyümölcs beviteléről a diétájába az Alzheimer-kór elleni védekezés érdekében, a rendszeres étrendi diétás juice jó lehetőségek a C-vitamin bevitelének növelésére.

Rendelkezzen rendszeres áfonyaléval az étrenddel, és kis mennyiségű A-vitamint (114 NE-t) szed, naponta 5000 NE-t igényel. A diéta áfonyalé nem tartalmaz A vitamint, tehát ha növelni szeretné a tápanyag mennyiségét a táplálékban, igyon rendszeresen áfonyalémet. Az A-vitamin előnyökkel jár a szem egészségéért.

Kalóriák és zsír

Szénhidrátok és fehérje

C vitamin

A-vitamin