Dinoszaurusz barbeque táplálkozási információk

Dinosaur Barbecue 1983-ban kezdte meg a motoros fesztiválok motorosok számára készített grillezett ételeket. Azóta a cég négy helyszínen nyitotta meg a grillszegélyeket, és a szeszes italok széles választékát a szupermarketek egész országában kaphatják meg.

Eredeti Barbecue szósz

2 tbs. A Dinosaur Grill eredeti grillkávé 28 kalóriát, 7 g szénhidrátot és 6 g cukrot kínál. A 2000 kalóriás napi étrend követésekor az ajánlott napi nátriumérték 7 százaléka, az ajánlott káliumérték 1 százaléka és mind az ajánlott A-vitamin, mind a C-vitamin értékének 3 százaléka. A kiszolgáló nem tartalmaz zsírt, rostot, fehérjét vagy koleszterint.

Mojito Marinade és öltözködés

1 tbs. Dinosaur Barbecue Mojito Marinade és Dressing 25 kalóriát tartalmaz. A kiszolgáló 2 g zsírt, 1 g szénhidrátot és 1 g cukrot tartalmaz. Ugyancsak tartalmazza az ajánlott napi nátrium-érték 8 százalékát és a napi C-vitamin érték 2 százalékát. Nincs fehérje egy Mojito Marinade és öltözködésben.

Chili babokkal

A Dinosaur Barbecue Chili with beans tartály, a Gianelli olasz kolbásztalízzel 150 kalóriát tartalmaz. A kiszolgáló 6 g zsírt, 15 g szénhidrátot, 8 g rostot, 7 g cukrot és 7 g fehérjét tartalmaz. A 2000 kalóriás napi étrend alapján 135 százalék ajánlott vasértéket, az ajánlott C-vitamin érték 40 százalékát, az ajánlott A-vitamin érték 8 százalékát és az ajánlott kalciumérték 4 százalékát.

Húzott sertéshús barbecue

A Dinosaur Barbecue’s Pulled Sertés Barbecue tartály 220 kalóriát tartalmaz. A kiszolgáló 9 g zsírt, 8 g szénhidrátot, 6 g cukrot és 26 g fehérjét tartalmaz. Az ajánlott C-vitamin-érték 30% -át, mind az ajánlott vas-, mind A-vitaminértékek 10% -át, valamint az ajánlott kalciumérték 2% -át kínálja. A kiszolgálás nem nyújt szálat.

Dinoszaurusz Barbecue termékek

A Dinosaur Barbecue’s Roasted Garlic Honey BBQ szósz 25 kalóriát tartalmaz 2 evőkanál. A Creole Mézes Mustármártás 34 kalóriát tartalmaz adagonként és a Wango Tango Habanero Hot BBQ szósz 27 kalóriát tartalmaz. A fokhagymás chipotle borsmártás, az ördög párbajos borsmártása és a Cajun Foreplay Spice Rub nem tartalmaz kalóriát.