Házi készítésű háztartási tisztításról

A diéták testtisztításon mennek keresztül, hogy a mérgező hulladékok sejtjeit tisztítsák. A házi testtel megtisztított tervek költséghatékony alternatívák a drága kereskedelmi tisztítószerekhez. Bizonyos testtisztító eljárások károsak lehetnek az egészségre. Beszéljen orvosával, mielőtt egy házi test méregtelenítő programot kezdene annak biztosítása érdekében, hogy biztonságos legyen.

Peszticidek, műtrágyák, hormonok, légszennyező anyagok, tartósítószerek és más vegyi anyagok bejutnak a szervezetbe élelmiszereken vagy a környezeten keresztül. Az alternatív gyógyászok úgy vélik, hogy ezek az anyagok a sejtjeikben felhalmozódnak, ami fáradtságot, gyomor-bélrendszeri problémákat és súlygyarapodást okoz. Egy házi sejtes tisztítás megszünteti ezeket a toxinokat, és helyreállítja a jó egészséget.

A házi test megtisztítja az ételtípusok korlátozását. Vágj le minden feldolgozott ételt a diétádból a megtisztítás időtartamára. Cserélje le a tipikus étrendet friss gyümölcsökkel, zöldségekkel és teljes kiőrlésű gabonákkal. Távolítsa el a fehér lisztet, tejterméket, koffeint, alkoholt és cukrot a tisztítás időtartamára. Válasszon szerves ételeket a peszticidek és egyéb toxinok bevitelének megszüntetéséhez. A friss gyümölcsleveket tartalmazó gyümölcslevek megőrzik a szervezet hidratáltságát, és fontos vitaminokat és ásványi anyagokat biztosítanak. A tipikus test megtisztítja az elmúlt hét napot.

Sok diétás ember azt állítja, hogy energikusabbnak és kevésbé fáradtnak érzi magát a celluláris tisztítás után. A tisztítás elősegíti a testsúlycsökkenést a korlátozott kalóriabevitel miatt. A feldolgozott, egészségtelen élelmiszerek vágása a diétájából javíthatja a bőr tisztaságát és fokozhatja a hangulatot. A friss gyümölcsök és zöldségek magas rosttartalma javítja a bélmozgást, és enyhíti a gyomor-bélrendszeri zavart.

A házi testtisztítás negatívan befolyásolhatja egészségét. A MayoClinic.com jelentése szerint egyetlen tudományos bizonyíték sem utal arra, hogy a tisztító diéták eltávolítják a toxinokat vagy javítják a jólétet. A szervek hatékonyan távolítják el a hulladéktermékeket a sejtjeikből, így a táplálékot megtisztítják feleslegesek és veszélyesek is. Beszéljen orvosával, mielőtt megkezdi a házi sejtes tisztítást az egészségügyi következmények elkerülése érdekében.

Célja

Tiszta terv

Hatások

Figyelem