Kalóriák fekete tapioca gyöngyökkel

A fekete tapioca gyöngyöket gyakran használják a buborék tea, más néven boba tej tea. A kalória ebben a kocsonyás élelmiszerben hozzájárulhat a napi energiaszükséglethez, valamint segít a táplálkozási célok elérésében.

Kalória

A 1,1-oz. A fekete tapioca gyöngyök 68 kalóriát tartalmaznak, az Nuts Online honlapján. Ha egy 2000 kalóriás étrendet követ, akkor a napi kalóriák 3,4 százalékát teszi ki. Mivel ez a tápióka általában nem egyedül fogyasztódik, a bevitt kalóriák valószínűleg magasabbak lesznek.

Tápanyagok

A legtöbb fekete kalciumtartalmú kalória szénhidrátból származik. A 1,1-oz. Ez a tápióka-változat része 17 g ilyen tápanyagot, vagyis a 130 g-os 13 százaléka, amelyet az Intézet naponta fogyaszt. A fekete tapioca gyöngyök adagja szintén biztosítja a kalcium 1 százalékát, amelyet minden nap szüksége lehet.

Készítmény

Süssük fekete tapioca gyöngyöket forralva őket vízben 25 percig. Kapcsolja ki a hőforrást, biztosítsa a fedelet a pothoz, amelyben a gyöngyök és a víz forraltak, és engedje, hogy 30 percig lehessen ülni, mielőtt öblítené hideg vízzel és leöblítené.