Meg tudod csinálni otthoni gyakorlatokat, hogy karcsúbbak legyenek?

A zsirális térd nem okoz ugyanazokat az egészségügyi problémákat, mint a zsír a derékvonal körül, de hasonló mértékű frusztrációt okozhat. A karcsú térd eléréséhez meg kell tennie a megfelelő típusú gyakorlatokat. A fő cél az, hogy elveszítsük az összsúlyt és célozzuk meg a térd feletti és alatti izmokat. Ezeket az izmokat tonizálva, a térdét karcsúbb megjelenéssel látja el. Az otthoni tartózkodás csak enyhén hátrányba kerül. Mindaddig, amíg fegyelmezett, kedvező eredményeket érhet el. Bizonyos gyakorlatok megkívánják, hogy kihasználják, mi van közvetlenül a küszöbén kívül.

A gyaloglás az alacsony hatású gyakorlat alapvető formája, de egyszerűségét ne tévessze meg. A gyaloglás a kalóriákat elégeti, és hozzájárul a teljes testsúlycsökkenéshez. Ha szeretné rúgni az erőfeszítéseit egy résszel, végezzen intervallumokat és haladjon fel dombok között. Ez növeli a térdét körülvevő izmok munkaterhelését, intervallumokat, egyszerűen a gyors és rendszeres tempójú lépések közötti váltást.

Ha a hatás nem jelent problémát, válassza a futást a gyaloglás helyett. Kezdjenek el egy könnyű lengetéssel, hogy felmelegedjenek, majd egy olyan ütemben fusson, amely körülbelül 7 fokos, 1-10 fokos intenzitású. Tartsa ezen intenzitás legalább 30 percig. Hasonlóan a gyalogos rutinhoz, haladjon felfelé a munkaterhelés növelése érdekében, vagy pedig lehetősége van arra, hogy előre és hátra váljon a gyaloglás és a futás között. Ha történetesen saját futópaddal rendelkezik, akkor hajtsa végre a gyaloglást és a futó rutint az otthon kényelméből.

A fogvatartott guggolók a térd felett a hátsó és hátsó combnyeregek és a combnyeregek működnek. Nem csak ezek segítenek javítani a felső és az alsó lábad meghatározását, emelik a pulzusszámát, és elősegítik a magas kalorikus kiadásokat. Kezdetben álljon lábaddal kissé szélesebbre, mint a váll szélessége, és összefonja az ujjait a fejed mögé. Ha a hátát egyenesen és abszolút tartja, állítsa le a térdét. Miután a combjaid párhuzamosak a padlóval, álljatok vissza, és ismételjék meg 12-15-ször. Végezzen négy vagy öt készletet.

A távcsövek egyformán működnek a négysőkön, a combnyeregeken, a boltozatokon és a borjakon. Kezdjük, helyezzük a kezét a csípőre, és álljunk lábaddal a csípő szélességétől. Ha a hátát egyenesen és abszolút tartva tartja, tegyen nagy lépést a bal lábával, és térdre hajlítsa le magát. Miután az elülső comb párhuzamos a padlóval és a hátsó térd a padló felett van, álljon vissza. Mozgassa a bal lábát vissza a kiindulási pontra, ismételje meg a jobb lábát, és folytassa a váltást oda-vissza. Végezzen 12-15 ismétlést mindkét oldalon, és végezzen három-négy készletet.

A plyometrikus támaszok a térd feletti és alatti izmokat működtetik, és gyorsan emelik a pulzusszámot. Kezdetektől fogva álljon lábaddal a váll szélességében, és pihentesse karjait az oldaladon. Csökkentse magát egy enyhe guggolásra, és minden erődre ugorjon a levegőben. Míg a levegőben, tegye a térdét a mellkasába, és kösse be a karjait a sötétben. Óvatosan földelje a lábad golyói, hajlítsa meg térdét és ugorjon újra. Folytassa a gyors, de ellenőrzött mozgást 12-15 ismétléssel és két-négy készletet. A plyometria fejlett, szigorú edzés, a legjobban véve, ha megfelelő és rendszeres az aerobic és az ellenálló képzés.

Tempós séta

Beltéri és kültéri futás

Prisoner Squats

Előrehaladó mocsok

Tuskasugrás