Növelik a táplálkozási italokat?

A Boost a Nestle Nutrition táplálékkiegészítője, a fajták közé tartoznak a rendszeres, nagy kalóriatartalmú, alacsony kalóriatartalmú, magas fehérjetartalmú és alacsony cukrok. Amikor eldönti, hogy a Boost jó neked, olvassa el a csomag címkéit az összes tápanyaginformációhoz és összetevőhöz. Forduljon egészségügyi szolgáltatójához segítségért a termék kiválasztásáért és az életmódjához megfelelő táplálkozási terv kidolgozásáért.

A Boost 8 oz-os adagban készül elfogyasztásra. Palackok ízekben, mint a vanília, a csokoládé és az eper; a Boost High Protein por alakú is, melyet tejjel keverhet. A Boost jó étvágyat vagy étvágyat jelenthet Önnek ahelyett, hogy kevésbé egészséges lehetőségeket választanál, ha rohansz. Minden adag 190-360 kalóriát, 10-16 g fehérjét, 4-14 g zsírt és 45 g szénhidrátot tartalmaz.

A táplálékot vitaminokkal és ásványi anyagokkal erősítik, és segíthet az Ön igényeinek kielégítésében, különösen akkor, ha elégséges tápanyag-tartalmú ételeket fogyaszt, vagy nem tud vagy nem akar lenyelni egy napi multi-vitamin és ásványi tablettát. A Boost legtöbb fajtájának minden adagja biztosítja a napi érték 25 százalékát az összes vitamin és számos alapvető ásványi anyag esetében, beleértve a kalciumot, a vasat és a cinket. A rázások kiváló minőségű fehérjét is biztosítanak

A Centers for Disease Control és Megelőzés szerint a normál súlytartományban maradva csökkentheti a krónikus betegségek, például a 2-es típusú cukorbetegség, csontritkulás és szívbetegségek kockázatát. A táplálkozási italok növelése jó lehet az Ön számára, ha segítenek fenntartani az egészséges súlyt. A magasabb kalóriatartalmú étkezés helyett a fogyasztás növelheti a testsúlycsökkenést vagy a testsúlygyarapodást. Ha meg kell szerezni a súlyt, inni iszom az étkezések között, vagy étkezés részeként extra kalóriát adhatok hozzá.

A Boost segít az egyedi táplálkozási igényeinek kielégítésében. A Súlygyarapodás növelése, 360 kalóriával, olyan betegek számára készült, akiknek nehézségei vannak, hogy elegendő kalóriát kapjanak; a Boost High Protein 15 g fehérjét, vagyis a napi érték 30 százalékát biztosítja. Ha cukorbetegségben szenved, a Boost Glucose Control azt állítja, hogy segíthet fenntartani a vércukorszintjét az American Diabetes Association által megadott irányelvekben. Függetlenül az egészségi állapotától, csak Boost-ot használjon az orvos jóváhagyásával, és ne használja azt helyes orvosi kezelés helyett.

Háttér-információ

Tápanyagigény

Súlykontroll

Különleges szükségletek