Rák rangoon táplálkozási információ

A Crab Rangoon, egy rántott rákos húsával teli sült tészta az ázsiai éttermekben és a vacsoráknál elterjedt előétel. Míg maga a rákhús tápláló hozzáadás az étrendhez, az a tény, hogy a rágcsálnivalók mélyen sültek, csökkenti táplálkozási értékét. Ez nem jelenti azt, hogy egy másik rákot nem lehet megenni Yangonból, de figyelmet kell fordítanunk a táplálkozási adatokra, így eldönthetjük, hogy mikor és milyen gyakran fogsz enni az előételekből.

Kalóriák, zsír és koleszterin

Egy rák Rangoon 67 kalóriát és 4,7 gramm zsírt tartalmaz, amelyekből 1,4 gramm telített. Az American Heart Association javasolja, hogy a napi kalóriabevitel 7 százalékára korlátozza telített zsíranyagát. Egy rák Rangoon nem egy hatalmas része az ajánlott mennyiségnek, de ha egynél többet eszel, egészen enni fogsz egy ilyen káros zsírt. Egy rák Rangoon 13,4 milligramm koleszterint is tartalmaz, ami napi limitjének körülbelül 4% -a. A magas koleszterinszint növelheti a szívbetegség kockázatát.

Protein és egyéb előnyök

A rák jó fehérjeforrás, és minden egyes rák Rangoon kap körülbelül 2 gramm fehérjét. A 46 gramm fehérje nők 4 százaléka minden nap szüksége van, és a napi 56 gramm embernek 3 százaléka van szüksége. A Rangoonban lévő rákhús kis mennyiségű cinket, ásványi anyagot szolgáltat, amely segít a szervezetnek meggyógyulni a sérülésektől. A rák a B-12 vitamin egészséges forrása, amely elősegíti a központi idegrendszer normál működését.

Sós statisztika

Amellett, hogy a telített zsírt, hogy a mély sütés hozzáteszi egy rák Rangoon, a nátrium tartalom egy másik hátránya. Egy rák Rangon 127 milligramm nátriumot tartalmaz. Az American Heart Association azt javasolja, hogy a nátrium bevitelét napi 1500 vagy annál kevesebb milligrammra korlátozza, egy rák Rangoon a határ 8 százaléka. Túl sok a nátrium, magasabb kockázatot jelent a szívroham és a stroke miatt.

Beleértve a rákok helyét a táplálkozásban

Az egyik rák Rangon itt és ott nem valami, amit feltétlenül kell aggódnia, de ha nem tudsz megállni egyben, ez ok az aggodalomra. Mivel kicsiek vagyunk, ha öt rakott rúnát öntözünk a szájába, akkor 335 kalóriát és 23,5 gramm zsírt fogunk enni, amelyből 7 gramm telített. 635 milligramm nátriumot is megeszik. Egyél a friss rákot, ne tésztába csomagolva és sült. Még mindig nátriumot eszel, de a telített zsírbevitel drámaian csökken.