Tenyésztett kagylók és kagylók egészségesek?

A tenyésztett kagylók és kagylók nem csak egészségesek, hanem jó az óceán környezetében. A tenyésztett kagylók olyan köteleken termesztenek, amelyek nem csak a kagylókat tartják a padlóról, hanem minimálisra csökkentik a ragadozók veszteségét. Hasonlóképpen, a gazdaságban emelt kagylókat a kötelek, vagy a hálós vagy műanyag tálcák közelében helyezik el.

Ez a felfüggesztési módszer lehetővé teszi a kagylók számára a környező vizek tisztítását, mivel etetési módszereik magukban foglalják a vízen úszó részecskék és tápanyagok eltávolítását. Ezenkívül a vízben való szuszpenzió megkönnyíti a betakarítást és minimalizálja az élőhelyek megsemmisítését.

Míg a felfüggesztés jó eszköz, a túllakott halászgazdaságok túl sok hulladékot eredményezhetnek. Ezenkívül a kagyló- és kagylófajok nem feltétlenül származhatnak a területükön, ahol tenyésztik őket, és natív fajokat is elbűvölthetnek. A Monterey Bay Aquarium (montereybayaquarium.org/cr/seafoodwatch.aspx) listáját a tenger gyümölcseivel kapcsolatos döntések elkerülése érdekében biztosítsa, hogy a választék fenntartható módon tenyészthető legyen, hogy ne vásárolhasson egészséges módon kagylókat vagy kagylókat.

Feltéve, hogy a kagylókat és kagylókat fenntartható módon tenyésztik, a kagylók szintén része az egészséges táplálkozásnak. A cink, egy ásványi anyag, amelyet a szervezet nem tud tárolni, nagy mennyiségben kapható mindkét kagylóban. A kagylóknak 81 mg és a kagyló 2,32 mg / 3 oz. szolgáló. Ezenkívül a kagylóknak alacsony a koleszterinszintje, a zsír és a kalória. A kagylóknak mindössze 48 mg koleszterinszintje van, 3,8 g zsírt és 147 kalóriát 3 ozonként. szolgáló. Kagyló, egy 3 oz. Kiszolgáló, 57 mg koleszterin, 1,65 g zsír és 126 kalória.

A kagyló vásárlásakor olyan halakat keressünk, amelyeket fenntartható módon tenyésztettünk. Ezenkívül a tisztviselőnek ellenőriznie kell a kagylókat és a kagylókat annak biztosítása érdekében, hogy a kagylók ne törődjenek vagy repedtek, mivel ezek a kagylók nem biztonságosak, és el kell dobni. Tartsa a kagylókat jégen, vagy azonnal menjen haza, hogy megtisztítsa őket, és tárolja őket a hűtőszekrényben egy nedves törülközőn. Ne helyezze őket műanyag zacskókba vagy légmentesen záródó tartályokba.

Előnyök

Lehetséges lefelé mutatók

Egészséges választás

Kagylók és kagylók vásárlása